Així va ser la conferència Com es treballa la creativitat?

Així va ser la conferència Com es treballa la creativitat?

  • Llegir 727 vegades
Tots duim dins un talent innat, però moltes vegades el desconeixem o no el sabem explotar. De fet, el fracàs actual del sistema educatiu és que sovint no es sap intuir el geni interior dels seus alumnes. En aquesta ponència dos joves mallorquins, Laura Gost i Jaume Carrió reflexionaran sobre la gestió del talent a partir de la seva experiència en el curtmetratge Woody&Woody, premi Goya 2018.

Laura Gost (Sa Pobla, 1993). Llicenciada en Comunicació per la UOC. Guardonada amb el premi Goya 2018 pel curtmetratge 'Woody & Woody' -ella s’encarregà del guió. El 2016 va guanyar el premi Art Jove de Literatura. Ha escrit i publicat diversos relats i obres de teatre i també ha estat guionista i actriu al curtmetratge “Chat vol dir moix” (2016).

Jaume Carrió (Esporles, 1983). Llicenciat en Comunicació Audiovisual. Guardonat amb el premi Goya 2018 pel curtmetratge 'Woody & Woody' -ell s’encarregà de la direcció. És realitzador i muntador de la seva pròpia productora, “Tomavistes”. També exerceix de professor al CEF (Centre d’Estudis Fotogràfics). El 2009 va guanyar el premi Art Jove amb el curtmetratge “Caragol treu banya”. Director del curtmetratge “Chat vol dir moix” (2016), que va guanyar el premi “Best Short Film Made In Balears” dins el marc de l' “Evolution, Mallorca International Film Festival”.

Reservar invitació

Notícies relacionades:
Les muses Woody & Woody

Banner 468 x 60 px