Banner Top

Vídeo promocional de Via Corrupta

Els integrants de Via Corrupta, Antoni Janer, Xavi Canyelles i Felip Palou Els integrants de Via Corrupta, Antoni Janer, Xavi Canyelles i Felip Palou
"Via Corrupta: la ruta de la rampa" és una ruta guiada i dramatitzada pels carrers de Palma relacionats amb la corrupció. La crònica dels fets periodístics és amenitzada amb referències a la corrupció a l'antiga Roma i amb imitacions del nostres corruptes més il·lustres (Jaume Matas, Iñaki Urdangarin, Maria Antònia Munar, etc...). La ruta es planteja com un exercici de salut democràtica. No debades, Balears té el trist honor de ser la comunitat autònoma amb més polítics a la presó. Consideram que aquesta xacra social bé és mereix una bona reflexió antropològica.

Som tres els components de "Via corrupta":

- Felip Palou: codirector del programa de sàtira política "Gabinet de crisi" d'IB3 Ràdio, excorresponsal de La Vanguardia i de Catalunya Ràdio a les Balears.
- Xavi Canyelles: humorista i actor.
- Antoni Janer Torrens Llicenciat en Filologia Clàssica (UB) i en Periodisme (UPF). Professor de Llatí i Grec, col·laborador d’IB3 Ràdio, de l’Ara Balears i de les revistes d’història Sàpiens, Clío i Historia y vida. Ha investigat a fons la corrupció a l’antiga Roma en un reportatge publicat a la Sàpiens (Maig 2014, Núm. 142) amb el títol “Que corruptes que són, aquests romans!”


Aquest és el vídeo promocional de Via Corrupta, la ruta de la rampa, fet per Antoni Madico. 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Banner 468 x 60 px